Bespaar op uw zorgkosten!

Ook dit jaar heeft u weer de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Wij helpen u daar graag bij!

Bij diverse grote zorgverzekeraars kunnen wij u korting aanbieden. Met deze kortingen bespaart u al snel 10 % op uw zorgpremie, zonder dat u hiervoor kwaliteit hoeft in te leveren.

Zeer voordelig: ZorgVoordeelPolis
Bovendien kunnen wij ook de unieke ZorgVoordeelPolis aanbieden. Deze goede zorgverzekering is voor velen de “beste koop”, omdat er tot wel 15% korting op de aanvullende verzekeringen wordt verleend. Bovendien heeft u de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Zo is er altijd een verzekering die perfect bij u past.

De ZorgVoordeelpolis is volledig ingesteld op de digitale wereld. U krijgt een eigen polisomgeving op internet, die u via uw computer en ook mobiel via de speciale Zorg App kunt benaderen.

Vanaf halverwege november maken de verzekeraars hun premies bekend en kunnen wij voor u een vergelijking maken.  Wij adviseren u dan graag de best passende zorgverzekering tegen een scherpe premie!

Gepubliceerd

10 oktober 2013

Categorieën

Hypotheken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *