Blog Jan: Persoonlijk woord

Van de verkoper, dat is het kopje wat je terug vind in onze woningpresentaties. Wie kan beter aangeven wat de reden is geweest waarom hij/zij de woning in het verleden heeft aangekocht dan de eigenaar zelf? Ook melden verkopers enkele kenmerken van de woning die er uit springen en hoe zij het ervaren hebben om in de woning te wonen.

Enkele voorbeelden:
Kerkdreef 34 in Krimpen aan den IJssel:
In 1969 woonden wij in de directe omgeving van Kerkdreef 34, dat op dat moment werd gebouwd. Al direct vonden wij het een apart en zeer aantrekkelijk pand met een unieke ligging, wat we ons echter financieel niet konden veroorloven.
Het is 1991 wanneer wij zien dat Kerkdreef 34 weer te koop staat. Zonder enige moeite komt de oude liefde opnieuw tot bloei. Tijdens een rondleiding worden wij opnieuw getroffen door de verhoogde ligging met daardoor een wijds en schitterend uitzicht op de prachtige singel- en groenpartij. Ook vallen wij op de privacy die de vrijstaande woning ons zou kunnen bieden. Naast de geweldige, originele, ruimtelijke indeling met 6 ruime kamers, vinden wij ook de rustige maar toch centrale ligging in een lommerrijke ruim opgezette wijk een zeer belangrijk punt.
De hierboven staande overwegingen leidden tot de aankoop, waar wij in de 25 jaar dat wij er nu gewoond hebben, ons nooit hebben teleurgesteld. Integendeel! We hebben er met heel veel plezier gewoond in een veilige en sociale omgeving. Het is dan ook met pijn in het hart dat wij nu vanwege onze leeftijd een kleinere locatie gaan bewonen.

Margrietplein 2 in Stolwijk:
In 1981 hebben wij deze ruime woning, gelegen aan een gezellig plantsoen gekocht.
De kindervriendelijke, rustige buurt en de zonnige achtertuin op het zuidoosten trok ons erg aan. Wat wij ook als erg prettig hebben ervaren, is de parkeergelegenheid rondom de woning, welke ruim voldoende te noemen is.
Door het plantsoen aan de voorzijde van de woning, komen er geen auto’s voor de deur en hebben we vrij uitzicht.
Op loopafstand is de gezellige dorpskern, scholen, kerken, bushalte maar ook het zwembad en speeltuin.
Omdat wij een levensbestendige woning hebben gekocht, komt onze woning te koop. Kom zelf deze woning bekijken en laat u overtuigen van het woongenot wat u hier kan vinden.

Met dit persoonlijke woord van de eigenaar krijgt u als belangstellende nog meer informatie en een gevoel bij de woning.

Jan Verdoold

Gepubliceerd

10 december 2015

Categorieën

Woningmakelaardij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *