COLUMN JAN: Verdoold in beweging!

Bij Verdoold Makelaars vinden wij het belangrijk om de markt actief te blijven benaderen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Vorige week zijn wij aanwezig geweest bij de Avond van het Woonvraagstuk. Hier hebben we gesproken over het wonen in de gemeente Krimpenerwaard.

Ook waren wij te vinden op de Braderie Schenkel in Capelle aan den IJssel om mensen kennis te laten maken met de Verdoold Reality bril en zoals elk jaar waren er ballonnen voor de kinderen.

Aanstaande zaterdag zijn wij hoofdsponsor van het hardloopevenement Krimpenerwaards Mooiste in Stolwijk. Naast dat we hier aanwezig zijn om iedereen kennis met ons bedrijf te laten maken lopen 4 van onze collega’s mee!

Voor de 2de keer dit jaar organiseren wij op zaterdag 10 september van 11.00 tot 15.00 uur een Exclusief Open Huis voor woningen met een vraagprijs vanaf € 450.000,-. Benieuwd welke woningen die dag vrijblijvend te bezichtigen zijn? Kijk op onze site!

Ook komt de NVM Open Huizen Dag er op 1 oktober weer aan. Tot 9 september kunnen verkopers aangeven of zij met de woning mee willen doen. Staat je woning nog niet in de verkoop en zou je wel deel willen nemen aan de NVM Open Huizen Dag? Laat het ons weten op telefoonnummer 0180-59 15 15 of via de email: info@verdoold.nl

Dit is nog niet alles. De komende maanden staan er nog verschillende activiteiten gepland, dus houdt onze website en facebookpagina in de gaten!

Gepubliceerd

01 september 2016

Categorieën

Woningmakelaardij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *