Eerste paal geslagen One 2 Storage Lekkerkerk

Op het bedrijventerrein in Lekkerkerk is donderdag de eerste paal geslagen voor achttien garageboxen en vijf bedrijfsunits. De heer Deelen van First Opinion, één van de eerste kopers, mocht de eerste paal tot zijn beschikking nemen. Hij is blij dat er nu in deze moeilijke tijd toch gebouwd gaat worden. “Ik heb straks een mooie garagebox tot mijn beschikking om verder te groeien in mijn bedrijfstak.”

Projectontwikkelaar One 2 Storage uit Krimpen aan den IJssel is eveneens blij dat de bouw van de garageboxen en bedrijfsunits nu van start is gegaan. “Juist in deze tijd moeten we met z’n allen de kansen pakken en durven te ondernemen.” Er zijn op dit moment nog een aantal garageboxen en bedrijfsunits te koop. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Verdoold makelaars (0180-591515 ) of kijk eens op www.one2storage.nl of www.verdoold.nl

Naast de bouw van achttien garageboxen en vijf bedrijfsunits zal er ook een vestiging van One 2 Wash gebouwd worden. Dit zal de derde vestiging van One 2 Wash worden.

Gepubliceerd

29 maart 2013

Categorieën

Bedrijfsmakelaardij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *