Huis kwijt? Graag gedaan!

Verdoold Makelaars staat voor kwaliteit
Het is een hele prestatie om je huis nú te verkopen. Door de slechte economische situatie stelt twee derde van de mensen die erover denken een huis te kopen, dit nog even uit. Recent onderzoek van ING toont aan dat potentiële kopers liever wachten met kopen tot de bodem is bereikt van de dalende huizenprijzen.

“Ik zie de huidige situatie op de woningmarkt verder verslechteren. Als je kijkt naar de verkiezingsprogramma’s gaan de regels voor de hypotheekrenteaftrek drastisch veranderen. Mensen die een huis willen kopen gaan dat zeker merken. Zij kunnen niet alleen minder lenen, na 1 januari 2013 zal de rente slechts aftrekbaar zijn wanneer de lening na 30 jaar volledig wordt afgelost. Daarom adviseer ik iedereen die erover denkt een huis te kopen, om dat nog dit jaar te doen.”

Succesvolle formule
Ondanks de crisis slaagde ons makelaarskantoor er in om een aanzienlijk deel van het woningaanbod in de eerste helft van 2012 te verkopen.

Volgens Leontien Vriens-Genesis, één van onze makelaars, hebben wij dit succes te danken aan onze unieke signatuur. Zo is Verdoold al actief sinds 1980 en kunnen wij naast particulieren, ook gemeenten en woningbouwverenigingen tot onze opdrachtgevers rekenen. Verdoold Makelaars is actief in Capelle a/d IJssel en de hele Krimpenerwaard. Snel schakelen voor een vakkundige taxatie of afspraken in de avond of op zaterdag zijn voor ons geen probleem. Wij staan kopers en verkopers graag terzijde met een concreet, realistisch en gedegen advies, ook aangaande hun hypotheek.

Alhoewel behaalde resultaten geen garantie bieden, zijn mensen met Verdoold Makelaars wel verzekerd van een betrokken makelaar die beschikt over gedegen kennis en ervaring. Ons succes hebben wij niet in de laatste plaats te danken aan onze overzichtelijke website www.verdoold.nl.

Gepubliceerd

14 september 2012

Categorieën

Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *