Huurders tevreden over opgeleverde appartementen Het Facet 2

Rotterdam, 19 november 2012 – Gezellige gesprekken en tevreden gezichten, dat was het beeld bij de overdracht van de appartementen in Het Facet 2 in Krimpen aan den IJssel. Op 14 november kregen de huurders de sleutels van hun nieuwe appartement in het opvallende gebouw aan de Rondweg. Woningcorporatie SOR, ontwikkelaar en eigenaar van Het Facet, trakteerde hen bij deze gelegenheid op een high tea. Na een korte toespraak en het uitbrengen van een toost met champagne, was er voor de aanwezigen alle gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

“De sfeer was goed”, vertelt Jeanine van den Berg, woonconsulent van SOR. “Mensen raakten tijdens de high tea echt met elkaar in gesprek. De sleuteloverdracht zelf is natuurlijk altijd een belangrijk moment. Daarna maakten de toekomstige bewoners een rondje door hun nieuwe woning samen met de opzichter of de huismeester. De huurders zijn heel tevreden over hoe de appartementen aan hen zijn opgeleverd. Schoon, netjes en bijna of helemaal zonder nog af te handelen beschadigingen.”

 

Zorgeloos wonen

Met de oplevering van woongebouw Het Facet 2 is het omvangrijke nieuwbouwproject Het Facet langs de Nieuwe Tiendweg afgerond. Eind augustus werd het eerste woongebouw, Het Facet 3, opgeleverd. Nog eerder, eind 2010 en voorjaar 2011, werden de nieuwbouw voor basisschool Het Kompas en Het Facet 1 met daarin verpleeghuis Tiendhove en ‘Dorpsplein Het Facet’ voltooid. In de twee woongebouwen zijn 149 drie- en vierkamerappartementen gerealiseerd. De appartementen en de algemene ruimten zijn zo ingericht dat bewoners er tot op hoge leeftijd zorgeloos kunnen wonen. Zo zijn de gangen en liften breed en de woningen drempelloos. De lichte en royale woonkamers bieden vrij uitzicht en tussen woonkamer en naastgelegen kamer zit een schuifdeur zodat deze makkelijk bij de woonkamer kan worden getrokken. Alle appartementen hebben een ruim balkon. De algemene ruimtes zijn goed verlicht en de centrale entree op de begane grond is afgesloten voor buitenstaanders. Bewoners kunnen via een videofooninstallatie in hun appartement zien en horen wie er bij de centrale entree aanbelt. De huismeester, die enkele dagdelen per week in Het Facet aanwezig is, houdt de gebouwen netjes, is voor de bewoners het eerste aanspreekpunt en kan kleine onderhoudsklusjes voor hen doen.

 

Nabijheid voorzieningen

Ook de nabijheid van diverse voorzieningen in Het Facet 1 draagt bij aan het wooncomfort. Vanuit Tiendhove kunnen bewoners uiteenlopende vormen van service en zorg aan huis krijgen. Van de warme maaltijd tot thuiszorg en verpleging. In het moderne wijkcentrum ‘Dorpsplein Het Facet’ zijn onder andere een grand café, een polikliniek van het Havenziekenhuis en een praktijk voor fysiotherapie ondergebracht. Verder zijn er diverse ruimtes waar uiteenlopende activiteiten worden georganiseerd. Dorpsplein Het Facet ligt direct naast de appartementen en is makkelijk bereikbaar via een loopbrug over het water.

 

Tijdelijke actie: gratis verhuisservice of keuken- of badkameruitbreiding

In Het Facet zijn nog huurappartementen beschikbaar met een netto huurprijs van € 700,- tot € 910,- per maand. De servicekosten bedragen € 80,- per maand. Belangstellenden kunnen elke dinsdag tussen 14.00 en 15.00 uur geheel vrijblijvend de modelwoning aan de Rondweg 205 bezoeken. Medewerkers van Verdoold Makelaars zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en toelichting te geven. Bezichtigen op afspraak kan natuurlijk ook. Snelle beslissers profiteren van een aantrekkelijke actie. Mensen die voor 15 december aanstaande een huurcontract tekenen, kunnen kiezen voor een luxe uitbreiding van hun keuken of badkamer ter waarde van € 1.500,- of voor een volledig verzorgde verhuisservice, eveneens ter waarde van € 1.500,-. Ook zijn er nog enkele volledig gestoffeerde appartementen te huur.

Mensen die interesse hebben, kunnen contact opnemen met Verdoold Makelaars via (0180) 59 15 15. Voor meer informatie: www.het-facet.nl

Gepubliceerd

20 november 2012

Categorieën

Woningmakelaardij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *