Huurprijs van de appartementen in de Rijckevorsel blijvend verlaagd!

In het project De Rijckevorsel (Wijde Wormer) in Capelle aan den IJssel zijn regelmatig huurwoningen beschikbaar in verschillende prijsklassen. U huurt nu al een woning vanaf € 745,– per maand*.

De 3- en 4-kamerappartementen, zijn onderverdeeld in vijf typen appartementen en variëren in grootte en in ligging. Wilt u hoog wonen met een fantastisch uitzicht of toch liever wat dichter bij de grond. Op elke verdieping zijn de vijf typen vertegenwoordigd.

Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats in de parkeergarage of op het buiten parkeerterrein. Ook beschikt ieder appartement nog over een afzonderlijke berging. Uniek aan de appartementen is dat de warmtevoorziening, die niet zoals gebruikelijk via gas tot stand komt maar door grondwarmte. Waar het uit de grond opgepompte water ’s winters als vloerverwarming dient, bewijst dit systeem ’s zomers zijn waarde als verkoeling. Hierdoor is het bijzonder energiezuinig wonen. Doordat de radiatoren ontbreken, kunnen alle ruimten bovendien optimaal worden benut. Zwevende dekvloeren zorgen voor extra geluidsisolatie tussen boven- en benedenburen. En ieder appartement is voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en een royale badkamer.

Wij bieden u de mogelijkheid om de appartementen te komen bezichtigen. Dit kan iedere woensdag van 15.00 uur tot 16.00 uur. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Ook kunt u voor de actuele beschikbaarheid kijken op www.huurincapelle.nl.

*exclusief servicekosten.

Gepubliceerd

17 januari 2013

Categorieën

Algemeen, Woningmakelaardij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *