KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, HOFJE VAN STAATS 13 OPEN HUIS ZATERDAG 14 APRIL 2012

INRUIL EIGEN WONING MOGELIJK
In goed overleg tussen de verkopers van de vrijstaande woning aan het Hofje van Staats 13 en Verdoold Makelaars komen wij deze week met een bijzonder aanbod.

De verkopers van het Hofje van Staats 13 bieden u namelijk aan om uw woning in te ruilen wanneer u interesse heeft in deze woning maar de huidige woning nog moet verkopen. Koopt u hun huis, dan kopen zij uw huis zodat u geen zorgen heeft over de verkoop van uw woning.

Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken. Tevens wordt er zaterdag 14 april van 13.00 tot 15.00 uur een open huis georganiseerd waarbij u zonder afspraak van harte welkom bent om de woning te bekijken.

Als u op zoek bent naar rust en ruimte moet u beslist deze woning gezien hebben. Deze vrijstaande villa is uitstekend te typeren als een familiewoning met veel leefruimte. De oppervlakte van living, keuken en eetkamer is met 82m2 royaal te noemen. Buiten is een groot onderheid terras en er zijn diverse zitjes in de zonnige tuin. De verwarmde garage annex berging biedt naast een auto ruim plaats aan fietsen, stepjes, tuinmeubelen e.d. Ook is er ruime parkeergelegenheid op eigen grond. Op de verdieping vindt u 5 slaapkamers en 2 badkamers. Op de grote zolder met stahoogte heeft u ook nog eens veel bergruimte.

Graag zien wij u tijdens het open huis van zaterdag 14 april!

Gepubliceerd

12 april 2012

Categorieën

Woningmakelaardij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *