NVM Open Huizen Dag 29 september 2012

Aanstaande zaterdag doet Verdoold Makelaars mee aan de NVM Open Huizen Dag. Een dag waarop veel verkopers hun deuren open zetten om kandidaten zonder afspraak hun woning te laten zien. Tussen 11.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom bij de deelnemende woningen. Kijk op onze website voor een overzicht van de deelnemende woningen, www.verdoold.nl.

Uiteraard is ook het kantoor van Verdoold Makelaars op deze dag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Loop dus gerust bij ons binnen indien u vragen heeft of een afspraak wil maken bij onze onafhankelijke hypotheekadviseur.

Deelname aan de Open Huizen Dag is voor verkopers aan te raden, stelt NVM-voorzitter Ger Hukker. Uit eerder onderzoek is namelijk gebleken dat het een effectief middel is om hun huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

De bijzonder lage hypotheekrente. Een groot aanbod aan betaalbare woningen en een beter consumentenvertrouwen.  Het zijn allemaal redenen voor woningzoekenden om nu hun slag te slaan.

Maar ook starters kunnen van de NVM Open Huizen Dag profiteren. “Omdat de huizenmarkt momenteel een kopersmarkt is, is het met name voor starters nú het moment om toe te slaan”, zegt Hukker. “Na 1 januari krijgen ze mogelijk te maken met strengere hypotheekregels en worden ze gedwongen een annuitaïre hypotheek af te sluiten, waarbij de hypotheek vanaf het begin wordt afgelost. Dit kunnen ze voorkomen door nog voor 1 januari een huis te kopen.”

 

 

 

Gepubliceerd

25 september 2012

Categorieën

Woningmakelaardij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *