Succesvolle ‘Trein’ door complete dienstverlening van Verdoold Makelaars en Hypotheken

Het begrip ‘treintjes’ is enkele maanden geleden door de NVM ingevoerd met het oog op het maken van matches tussen verschillende  kandidaten/woningen. Inmiddels is het wat stiller geworden rondom dit begrip en daarom laat Verdoold Makelaars u graag door middel van een praktijkvoorbeeld zien hoe e.e.a. opgezet kan worden door een actieve begeleiding en een complete dienstverlening.

Enkele weken geleden klonk de fluit als startsein van deze trein door een serieuze bezichtiging bij een vrijstaande villa aan de IJsseldijk 95. Na een onderhandeling heeft dit er uiteindelijk toe geleidt dat de woning werd verkocht. U zult begrijpen dat de verkoopster van deze woning vervolgens op zoek ging naar een andere geschikte woonruimte.

Na enkele gesprekken met deze mevrouw en diverse bezichtigingen had zij een ‘klik’ bij de woning aan de Verona 20 en werd dus de volgende tussenstop bereikt. Ook hier volgde een onderhandeling die leidde tot een succesvolle aan-/verkoop van deze woning.

Echter, de trein moest ook dit station weer verlaten om op zoek te gaan naar een geschikte woning voor de verkoper van de Verona 20. Doordat Verdoold Makelaars tevens betrokken is bij de verhuur van nieuwbouwappartement in het Facet, konden we ook deze verkoper van dienst zijn bij het vinden van een geschikte woning en is er naar volle tevredenheid een huurcontract getekend.

Zo lijkt het eindstation van deze trein bereikt te zijn. Maar niets is echter minder waar! De kopers van de IJsseldijk 95 (het startsein van deze trein) hadden ook nog een woning te verkopen aan de Pluim-Es 82. Na enig onderzoek onder de plaatselijke makelaars kozen zij voor de dienstverlening van Verdoold Makelaars.

En zo ging de trein na het nemen van een wissel volgas door om ook hier een geschikte koper te vinden. Ondertussen koppelde er een wagon af om de kopers van de IJsseldijk 95 (en dus verkopers van de Pluim-Es 82) langs te brengen bij Verdoold Hypotheken om hen te voorzien van een informerend gesprek over de financieringsmogelijkheden en de diverse vormen.  Dankzij de duidelijke uitleg van Theo Bronsema hebben we ook dit gezin kunnen voorzien van een passende hypotheek.

Inmiddels diende zich op een ander traject een koper aan voor een andere woning in onze portefeuille, de Kievitstraat 3. Na het tekenen van de koopovereenkomst gingen ook deze verkopers op zoek naar een geschikte woning die voldeed aan hun wensen en hen meer ruimte bood.  En wellicht kunt u het al raden, zij waren direct bij de eerste bezichtiging verliefd op de woning aan de Pluim-Es 82 waardoor ook hier een geslaagde transactie kon plaatsvinden.

Nu kan ik mij voorstellen dat u door alle treinen het spoor niet meer ziet, daarom vat ik graag voor u de dienstregeling en de route van deze trein nog eens samen:

Verkoop IJsseldijk 95 -> Verkoop Verona 20 -> Verhuur Facet -> Sluiten Hypotheek kopers IJsseldijk -> Verkoop Pluim-Es 82 -> Verkoop Kievitstraat 3.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning te verkopen? Of wellicht wilt u informatie over onze aankoopbegeleiding in combinatie met een gesprek over uw financieringsmogelijkheden. Bel 0180 59 15 15 en wij leggen u graag het een en ander over onze dienstverlening uit.

Neem daarnaast ook gerust contact met ons op om uw woonwens kenbaar te maken. Hierdoor kunnen wij ons in blijven zetten om de markt in beweging te houden!

Gepubliceerd

08 oktober 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *