Verdoold Hypotheken, ook uw adviseur voor verzekeringen!

Behalve dat wij u kunnen adviseren in  uw hypotheek, kunnen wij ook uw schade- en/of levensverzekeringen voor u regelen. Het voordeel van Verdoold Hypotheken is dat wij net zoals bij een hypotheekgesprek, u bij een verzekering ook een geheel onafhankelijk advies kunnen geven.

Zo zijn wij aangesloten bij het volmachtkantoor Voogd & Voogd Verzekeringen  en volmachtkantoor DAK waardoor de verzekeringen bij vrijwel elke verzekeraar ondergebracht kunnen worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn  Aegon, Delta Lloyd, Europeesche Verzekeringen en Reaal. Uiteraard hebben wij ook nog directe aanstellingen bij verzekeraars en banken.

Wij kijken niet alleen naar de voordeligste premie, maar bespreken ook met u de gewenste dekking. En niet onbelangrijk, voor de bij u passende dekking! Uw verzekeringen kunnen bij veel verzekeraars ook in één pakket worden geplaatst waardoor u extra korting zal ontvangen op uw verzekeringen!

Als u de verzekeringen bij Verdoold Hypotheken onderbrengt heeft u één vast aanspreekpunt. Voor een wijziging of schademelding heeft u geen contact met de verzekeraar, maar direct met uw adviseur.

U vraagt zicht af welke verzekeringen wij voor u kunnen regelen? Een paar voorbeelden zijn de auto- woonhuis- inboedel- aansprakelijkheid- rechtsbijstand- en uitvaartverzekering, maar dit is maar een klein deel van onze dienstverlening.

Wilt u een meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Gepubliceerd

22 oktober 2012

Categorieën

Hypotheken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *