Verdoold Makelaars klaar voor NVM Open Huizen Dag!

Vandaag doet Verdoold Makelaars weer mee met de landelijke Open Huizen Dag van de NVM. Wellicht heeft u in de regio al onze herkenbare blauwe ‘open huis’ bordjes zien hangen. Bij de deelnemende woningen kunt u van 11.00 tot 15.00 uur naar binnen lopen om deze te bekijken. Een mooie kans om geheel vrijblijvend binnen te kijken bij vele huizen. Doordat deze vaak aantrekkelijk zijn geprijsd, kan het interessant zijn om de overstap naar een grotere of leukere woning te maken. Bent u starter of huurder die wil kopen? Ook dan is er vaak meer mogelijk dan u nu wellicht denkt.

Heeft u tijdens de Open Huizen Dag een leuke woning bij een andere makelaar gezien, schakel dan Verdoold Makelaars in als aankoopmakelaar. Wij kunnen u verder informeren over de woning(en) die u heeft bezocht en de onderhandelingen voor u uitvoeren.

Ons kantoor is vandaag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt hier dus ook binnenlopen wanneer u bijvoorbeeld meer informatie over woningen wilt of een afspraak wilt maken met onze onafhankelijke hypotheekadviseur.

 

 

Gepubliceerd

05 oktober 2013

Categorieën

Woningmakelaardij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *