Wij staan voor u klaar!

Het enthousiaste team van Verdoold

Zoals u op de foto kunt zien staat het team van Verdoold Makelaars, Verdoold Hypotheken en Verdoold Bedrijfsmakelaars voor u klaar!

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of bedrijfspand? Wilt u uw huis verkopen? Zoekt u een iemand met verstand van financiële zaken? Of zoekt u iemand met ervaring in de gehele Krimpenerwaard? Dan kunnen wij u uitstekend helpen!

Wanneer u kiest voor Verdoold Makelaars, kiest u voor kwaliteit! En dat ziet u terug in onze certificering van de NVM en NWWI. Zo benadert Verdoold de markt actief sinds 1980 en bestaan onze opdrachtgevers naast particulieren uit gemeenten en woningbouwverenigingen. Verdoold Makelaars is actief in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en de rest van de Krimpenerwaard.

Snel schakelen voor een vakkundige taxatie of afspraken in de avonden of op zaterdagen zijn voor ons geen probleem. We staan u graag terzijde met een concreet, realistisch en gedegen (hypotheek)advies. Daarbij heeft u altijd toegang tot uw eigen online dossier via onze website.

Neem gerust eens contact met ons op om te informeren wat wij voor ú kunnen doen.

Gepubliceerd

07 december 2012

Categorieën

Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *