Zaterdag 10 november 55+ Woonmarkt Alexandrium Woonmall

Bezoek SOR op de 55+ Woonmarkt!

Zaterdag 10 november staat de Alexandrium Woonmall helemaal in het teken van wonen voor 55-plussers. Daar kan woningcorporatie SOR natuurlijk niet ontbreken! Bent u op zoek naar een ruim en modern appartement? Bezoek dan de stand en informeer naar één van de comfortabele woongebouwen. Medewerkers van SOR staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Woonmarkt

55-plussers zijn vooral op zoek naar appartementen, benedenwoningen en vrijstaande woningen in de buurt van winkels, openbaar vervoer en zorgvoorzieningen. Ook willen ze, anders dan vroeger, vooral ruime woningen: met drie of vier kamers. De 55+ Woonmarkt voorziet in die behoefte en biedt een ruim en gevarieerd aanbod koop- en huurwoningen in Rotterdam (en omgeving) in allerlei prijsklassen. Daarnaast kunnen bezoekers gratis financieel advies krijgen. Daartoe zijn diverse deskundigen op de markt aanwezig.

Actie

Een interessante actie vanuit SOR waar geïnteresseerden nog van kunnen profiteren. Wat te denken van de Woonmaandactie? Nieuwe huurders in recent opgeleverde woongebouw Het Facet, die nog voor 15 december de knoop doorhakken, krijgen een waarde cheque van € 1.500,-. Deze cheque kan besteed worden aan een luxe uitbreiding van de keuken of de badkamer óf aan een volledig verzorgde verhuisservice.

Openingstijden

De 55+ Woonmarkt is zaterdag 10 november geopend tijdens de openingstijden van Alexandrium Woonmall: van 10.00 tot 16.00 uur. De Woonmall is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er volop parkeergelegenheid. Alexandrium Woonmall is te vinden aan de Watermanweg in Rotterdam (A20, afrit 16: Prins Alexander/Capelle aan den IJssel).

Over SOR

Woningcorporatie SOR is al 26 jaar gespecialiseerd in comfortabel wonen voor 55-plussers. De ruim 65 gebouwen in Rotterdam, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Brielle, Westvoorne en Krimpen aan den IJssel bieden plaats aan circa 8.000 woningen, verzorgingsplaatsen, winkels en bedrijfsruimten. Het SOR-beleid

is erop gericht een kwalitatief hoogwaardig en gevarieerd aanbod van 55-pluswoningen in diverse prijsklassen te realiseren. Zorgeloos wonen is daarbij het uitgangspunt. Op www.sor.nl/bewoners leest u enthousiaste verhalen van nieuwe bewoners.

Gepubliceerd

01 november 2012

Categorieën

Woningmakelaardij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *