Zaterdag 31 maart 2012 landelijke Open Huizen Dag

Na een lange winter zit het voorjaar weer in de lucht. Een perfecte tijd voor de Landelijke Open Huizen dag. Uiteraard doet Verdoold Makelaars hier actief aan mee. In verschillende media wordt veel aandacht aan deze dag besteed. Onder andere door middel van tv-reclames, radiospots en extra advertenties.

Wat maakt een Open Huizen Dag zo speciaal?
Tijdens de Open Huizen Dag, heeft u direct contact met verkopers. Zij leiden u zelf rond in de woning. Tijdens een bezichtiging op afspraak is dit bijna nooit het geval. De verkopers kunnen u direct alles vertellen over de woonomgeving en de woning zelf. Voor mensen buiten de regio is het een mooie gelegenheid om de omgeving beter te leren kennen. De drempel is laag en de sfeer is informeel. U gaat makkelijker bij woningen kijken waar u anders nooit een afspraak voor had gemaakt.

Uiteraard is deze dag bedoeld om de te koop staande woningen extra in het zonnetje te zetten. En het werkt! Woningen die bezichtigd worden op de landelijke Open Huizen Dag, worden sneller verkocht.

Wilt u weten bij welke woningen u terecht kunt op zaterdag 31 maart tussen 11:00 en 15:00 uur? Op de website verdoold.nl vindt u alle deelnemende woningen. Ook bent u die dag van harte welkom bij ons kantoor in Krimpen aan den IJssel (Cascade 75).

Tot ziens op 31 maart!

Gepubliceerd

08 maart 2012

Categorieën

Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *