Zorgverzekering 2017

Het moment is weer aangebroken dat u zorgverzekeringen kunt gaan vergelijken om na te gaan wat het beste bij u past. Hoe pakt u dit aan ? Waarschijnlijk ontvangt u van diverse zorgverzekeraars een aanbieding voor 2017. Maar gaat u ook iets doen met deze aanbiedingen ?

Voor veel mensen is het makkelijk: zij kiezen niet. Verzekerden die niet overstappen geven als belangrijkste redenen aan, dat zij tevreden zijn over de dekking van hun polis en over de service van hun huidige zorgverzekeraar. Toch is het elk jaar opnieuw weer de moeite waard om uw zorgverzekering te bekijken. Wellicht kunt u besparen op uw premie of wordt uw zorggebruik het komende jaar anders.

Met de keuzehulp via de hieronder genoemde links kunt u eenvoudig de premies en voorwaarden van Avéro Achmea, Stad Holland, VGZ, CZ, a.s.r., Amersfoortse, Delta Lloyd, Menzis, ONVZ, Ohra en Zilveren Kruis vergelijken. U kunt bijvoorbeeld aangeven hoeveel fysiotherapie u wilt of dat u verzekerd wilt zijn voor brillen en/of lenzen. Op basis van wat u wilt, krijgt u een overzicht met de zorgverzekeringen die het beste aansluiten op uw wensen. U ziet gelijk wat u kunt besparen en u kunt de verzekering van uw keuze direct afsluiten.

Bekijk nu uw zorgverzekering! Via https://voogd.zoverzorgd.nl/nl/5018/ , voor een vergelijking via Aevitae. Hier treft u extra informatie aan over de zeer scherp geprijsde ZorgVoordeelPolis, alleen af te sluiten via ons, uw aangeboden door VGZ en Avitae. Of maak een vergelijking via het keuzescherm van Upiva/DAK: https://zorgverzekering.upiva.nl/vergelijker/keuzescherm/?cid=7348A87F-B019-4B77-AFA0-BDF4ECA8D192

Advies nodig ?

Heeft u vragen over uw zorgverzekering ? U kunt altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Verdoold Hypotheken
info@verdooldhypotheken.nl
0180-59 15 15

Gepubliceerd

24 november 2016

Categorieën

Hypotheken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *